Lisbeth.B

  • Home
  • iHerb Rabat Kode
  • QR Kode
  • Links
  • Nytteviden
    • Tandpleje
    • Glykæmisk index
    • Gårdbutiklisten
    • Forskelsbehandling
    • Mærkning
  • DIY
    • Smykker
    • Hæklede handsker
    • Filtblomster
    • Zendoodles
    • Vævede blomster
    • Lommegavekort
    • Træ-gavemærkater
    • Malerier
    • Pølsebakkekunst
    • Valkede uldpunge
  • Foto
    • Abstrakte foto
    • The Hundred Days Summer Tour
    • The Hundred Days Town Tour

Januarbrød

Posted on 20/01/2014 by Lisbeth Posted in Brød

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJulen og nytåret er overstået og der opstår nemt et lille tomrum, også rent kulinarisk. Dette brød, har tomrums-healende kræfter 😉 Men en fair warning … det er kalorietæt! Smukt, lækkert, sødt, blødt og healende, men kaloriemættet.

Æg, yoghurt, salt og kokosfløde piskes sammen i en skål. Alle frø, kerner, de hakkede madler, den revne ost, havregryn og malede rugflager, revne gulerødder, dadelstykker og bagepulver vendes nænsomt men grundigt i æggemassen. Hældes i brødform foret med bagepapir og bages på risten i forvarmet ovn ved 160 grader i en times tid.

4 æg
2 dl. yoghurt naturel
2 spsk. kokosfløde
2 tsk. salt
1 dl. reven ost (jeg brugte gouda)
1 dl. hele hørfrø
1 dl. hele solsikkefrø
1 dl. hele græskarkerner
1 dl. mandler (hakkes groft)
1 dl. havregryn (evt. glutenfrie)
1 dl. rugflager (jeg malede mine til mel i kaffemøllen)
2 tsk. bagepulver
2 gulerødder, groft revne
6 dadler, udstenede og klippet i mindre stykker.

« Minilagkage
Råkostsalat »

Skriv en kommentar Annuller svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Seneste indlæg

  • Ovnstegt Kylling
  • Tid til ribs
  • Bagte avocadoæg
  • Minifiberbrød
  • Chia-crackers

Seneste kommentarer

  • Henriette til Baileytrøffelkugler
  • Henriette til Grønkålsdrik
  • Jane til Grønkålsdrik
  • Jane til Glutenfrie morgenstykker
  • frk. sveske til Syre/base

Kategorier

Administration

  • Log ind
  • Indlæg-RSS
  • Kommentar-RSS
  • WordPress.org
CyberChimps

CyberChimps

© Lisbeth.B