Lisbeth.B

  • Home
  • iHerb Rabat Kode
  • QR Kode
  • Links
  • Nytteviden
    • Tandpleje
    • Glykæmisk index
    • Gårdbutiklisten
    • Forskelsbehandling
    • Mærkning
  • DIY
    • Smykker
    • Hæklede handsker
    • Filtblomster
    • Zendoodles
    • Vævede blomster
    • Lommegavekort
    • Træ-gavemærkater
    • Malerier
    • Pølsebakkekunst
    • Valkede uldpunge
  • Foto
    • Abstrakte foto
    • The Hundred Days Summer Tour
    • The Hundred Days Town Tour

Glutenfrie morgenstykker

Posted on 21/11/2012 by Lisbeth Posted in Brød 1 kommentar

Oprindeligt inspireret af Charlotte, men nu tilpasset mine behov. De smager rigtig, rigtig godt, men tro nu ikke, at de har samme sprødhed som de traditionelle hvedebagte rundstykker, så skuffes du nemlig bare. Nemme og bikse sammen til en omgang friskbagt morgenbrød.

Jeg har eksperimenteret med og tilsætte 1 tsk. bagepulver, men synes ikke, at det gør nogen forskel.

1 æg
1 1/2 æggehvide
1 spsk. fiberkokosmel
1 spsk havregryn (glutenfrie)
1 spsk. husk, psyllium-frøskaller
1 nip havsalt

Pisk æggene og rør resten af ingredienserne i. Form dejen to små rundstykker, sæt på bageplade med bagepapir, drys med lidt birkes og bag ved 175 grader i 12-15 min. ved varmluft.

morgenstykker
« Blomster midt om vinteren
Grønkålsdrik »

One thought on “Glutenfrie morgenstykker”

  1. Jane siger
    21/11/2012 på 13:01

    Hvor ser de bare flotte ud!

Skriv en kommentar Annuller svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Seneste indlæg

  • Ovnstegt Kylling
  • Tid til ribs
  • Bagte avocadoæg
  • Minifiberbrød
  • Chia-crackers

Seneste kommentarer

  • Henriette til Baileytrøffelkugler
  • Henriette til Grønkålsdrik
  • Jane til Grønkålsdrik
  • Jane til Glutenfrie morgenstykker
  • frk. sveske til Syre/base

Kategorier

Administration

  • Log ind
  • Indlæg-RSS
  • Kommentar-RSS
  • WordPress.org
CyberChimps

CyberChimps

© Lisbeth.B