Lisbeth.B

  • Home
  • iHerb Rabat Kode
  • QR Kode
  • Links
  • Nytteviden
    • Tandpleje
    • Glykæmisk index
    • Gårdbutiklisten
    • Forskelsbehandling
    • Mærkning
  • DIY
    • Smykker
    • Hæklede handsker
    • Filtblomster
    • Zendoodles
    • Vævede blomster
    • Lommegavekort
    • Træ-gavemærkater
    • Malerier
    • Pølsebakkekunst
    • Valkede uldpunge
  • Foto
    • Abstrakte foto
    • The Hundred Days Summer Tour
    • The Hundred Days Town Tour

Mini fiberbrød

Posted on 02/04/2013 by Lisbeth Posted in Brød

Det er mini rugbrødsforme jeg har fundet i Netto, men de kan selvfølgelig bruges til alle slags brød. Således blev disse fremtryllet i bageriet her til eftermiddag. Brug glutenfrie havregryn og erstat evt. rugflagerne med rismel el. lignende, hvis du er glutenfølsom.

Pisk æggene sammen med med yoghurt, kokosolie og salt. Tilsæt kokosmel og fiberHUSK. Lad fibrene trække væden til sig i 5-7 min. Rør alle de øvrige ingredienser i og hæld dejen i de små forme. Pynt med finthakkede græskarkerner og bag i ca. 50 min. ved 180 grader.

 

40 g quinoamel
20 g rugflager (males i kaffekværn)
1/2 dl. havregryn (males i kaffekværn)
30 g sesamfrø (males i kaffekværn)
1/2 dl fiberkokosmel
2 dl yoghurt naturel
2 dl vand
1 tsk havsalt
1 mellem størrelse gulerod … revet
2 tsk bagepulver
4 små æg
15 g græskarkerner (finthakkede til pynt)
1/2 dl fiberHUSK
1 spsk. kokosolie (smeltes og iblandes)

mini fiberbrød
« Morgenguf
Chiagrød »

Skriv en kommentar Annuller svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Seneste indlæg

  • Ovnstegt Kylling
  • Tid til ribs
  • Bagte avocadoæg
  • Minifiberbrød
  • Chia-crackers

Seneste kommentarer

  • Henriette til Baileytrøffelkugler
  • Henriette til Grønkålsdrik
  • Jane til Grønkålsdrik
  • Jane til Glutenfrie morgenstykker
  • frk. sveske til Syre/base

Kategorier

Administration

  • Log ind
  • Indlæg-RSS
  • Kommentar-RSS
  • WordPress.org
CyberChimps

CyberChimps

© Lisbeth.B