Lisbeth.B

  • Home
  • iHerb Rabat Kode
  • QR Kode
  • Links
  • Nytteviden
    • Tandpleje
    • Glykæmisk index
    • Gårdbutiklisten
    • Forskelsbehandling
    • Mærkning
  • DIY
    • Smykker
    • Hæklede handsker
    • Filtblomster
    • Zendoodles
    • Vævede blomster
    • Lommegavekort
    • Træ-gavemærkater
    • Malerier
    • Pølsebakkekunst
    • Valkede uldpunge
  • Foto
    • Abstrakte foto
    • The Hundred Days Summer Tour
    • The Hundred Days Town Tour

Gluten og laktosefrie boller

Posted on 12/09/2014 by Lisbeth Posted in Brød

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg fandt opskriften på disse og vil lige dele den med jer, bollerne er nemlig rigtig gode! Jeg udelod dog de 110 gram rismel og erstattede risflagerne med glutenfrie havregryn. Samme mængde. Jeg havde heller ikke fiberHUSK men malede almindelig HUSK i kaffemøllen og brugte det. Samme mængde. I opskriften står der en spsk. olie. Jeg brugte en spsk. kokosolie, ikke smeltet.

Jeg har også en hjemmebrygget variant, som smager fuldstændig fantastisk! Du skal dér erstatte de revne gulerødder og græskarkernerne med revne æbler og finthakkede hasselnødder + 2 tsk. kanel + 1/2 tsk. vanillepulver. Samme mængde æble og nødder som gulerod og kerner.

« Hybenrosegelé
Chia-crackers »

Skriv en kommentar Annuller svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Seneste indlæg

  • Ovnstegt Kylling
  • Tid til ribs
  • Bagte avocadoæg
  • Minifiberbrød
  • Chia-crackers

Seneste kommentarer

  • Henriette til Baileytrøffelkugler
  • Henriette til Grønkålsdrik
  • Jane til Grønkålsdrik
  • Jane til Glutenfrie morgenstykker
  • frk. sveske til Syre/base

Kategorier

Administration

  • Log ind
  • Indlæg-RSS
  • Kommentar-RSS
  • WordPress.org
CyberChimps

CyberChimps

© Lisbeth.B